Hjem / Bingo / Bingo Anmeldelser / Danske Spil Bingo Anmeldelse

Danske Spil Bingo Anmeldelse

Danske Spil Bingo er, er Danske Spils (Tidligere Dansk Tipstjeneste), svar på et online Bingo Rum. I forbindelse med at spillelovgivningen trådte i kraft d. 1 Januar 2012, blev det besluttet at det kun var Danske Spil som måtte udbyde bingo spil hvor det koster penge at være med, hvorfor dette er det eneste site i Danmark hvor du reelt set kan spille om penge.

Når du skal i gang med at spille Bingo hos Danske Spil, så er det utrolig nemt. Det tager kun ganske få minutter at oprette dig som bruger, og du kan være i gang med at spille dette hyggelige spil i løbet af meget kort tid.

Hjemmesiden fra Danske Spil Bingo er holdt i grønne farver, og er utrolig behagelig både at kigge på, samt navigere rundt i. Fra menuerne finder du hurtig og nemt de informationer som du måtte have brug for, og selve designet fungerer rigtig godt, hvad enten du besøger sitet fra en computer eller tablet.

>> Spil Bingo Hos Danske Spil Nu <<

Udbud af spil

Hos Danske Spil Bingo kan du naturligvis spille, ja du gættede rigtigt, Bingo. Der findes flere forskellige variationer hvor du kan spille med fra helt ned til 1 krone, og dagen igennem afholdes der masser af forskellige typer af Bingo.

Hver dag fra klokken 10:00 til 17:00 spilles der eksempelvis Classic 10 Kr. hvor det koster 10 kroner at være med, og hvor du kan vinde jackpots på over 10.000 kroner. Er du til de lidt dyrere spil, så kan du være med i Mega Jackpot som kører hele døgnet rundt – her kan du spille med for 30 kroner, og til gengæld vinde den helt store jackpot som i skrivende stund er på over 50.000 kroner.

Der bliver også spillet gratis bingo hver aften fra klokken 19:00 til 23:00 hvor det er muligt at vinde en jackpot på hele 1000 kroner – ganske gratis.

Du kan se en komplet oversigt de forskellige spil på Danske Spil Bingos hjemmeside.

Bonus og kampagner

Danske Spil Bingo tilbyder ikke nogen velkomstbonus til nye spillere som du måske kender det fra Poker og Casino sites. Dog tilbydes der løbende masser af forskellige former for konkurrencer, og du kan herigennem vinde alt fra penge til rigtig gode præmier.

>> Spil Bingo Hos Danske Spil Nu <<

I og med at Danske Spil Bingo er den eneste på markedet som må udbyde bingo spil for penge på nettet, så er konkurrencen ikke så stor, og vi er derfor overbeviste om at det er derfor at de har valgt ikke at give nogen velkomstbonus til nye spillere.

Betalingsmuligheder

Både ind og udbetalinger klares rigtig nemt hos Danske Spil, og du har flere forskellige betalingsmetoder at vælge imellem. Du kan bl.a. foretage indbetalinger med Visa Dankort, Mastercard, via direkte bankoverførsel eller med Skrill. Dine indbetalinger kan ses på din spillerkonto inden for ganske få sekunder, medmindre du har valgt at lave en indbetaling med bankoverførsel – her kan der gå et par dage før pengene kan ses på din konto. Når du skal have udbetalt dine gevinster, så kan dette ske direkte til din bankkonto, eller til dit Visa Dankort, Mastercard eller Skrill konto. Udbetalingerne foregår hurtigt og problemfrit.

Kundeservice

Skulle du have behov for at komme i kontakt med kundeservice hos Danske Spil så kan dette ske hver dag mellem klokken 09:00 og 24:00. Kundeservice kan kontaktes via email og telefon eller via Danske Spils facebookside som er bemandet dagligt fra klokken 09:00 til 22:00. Udover kundeservicen, så findes der en stor FAQ  sektion på deres hjemmeside, hvor du kan få gode svar på de mest ofte stillede spørgsmål.

>> Spil Bingo Hos Danske Spil Nu <<

Sikkerhed

Når du benytter Danske Spil så kan du være sikker på at din personlige oplysninger ikke deles med tredjepartsfirmaer, med mindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion. Danske Spil benytter sig desuden af avanceret teknologi, for at give deres brugere den mest optimale form for sikkerhed.  Der anvendes bl.a. en 128-bit kryptering, som gør at ingen udefrakommende har mulighed for at se de data som du sender til Danske Spil, og de benytter sig endvidere af eksterne sikkerhedsrådgivere for altid at give deres brugere en så høj grad af sikkerhed som muligt.

Endelig vurdering af Danske Spil Bingo

Skal du spille Bingo om penge i Danmark så har du ikke de helt store muligheder, udover at benytte Danske Spil Bingo. Det er det eneste site på nettet som lovligt må udbyde bingo spil hvor det koster penge at være med, og derfor er konkurrencen ikke ret stor. Når dette er sagt, så skal man dog ikke undervurdere Danske Spil Bingo, da der helt klart er lagt rigtig meget arbejde i at give spillerne en så god oplevelse som muligt. Dette arbejde har de klaret til UG, og man kan helt sikkert få rigtig mange gode og hyggelige stunder til at gå her. Det store udbud af forskellige typer af bingo, samt de høje jackpots, gør at dette helt naturligt bliver et sted man vender tilbage til gang på gang. Vi kan klart anbefale dig at spille bingo hos Danske Spil Bingo.

Spil hos Danske Spil Bingo nu

Danske Spil Bingo er, er Danske Spils (Tidligere Dansk Tipstjeneste), svar på et online Bingo Rum. I forbindelse med at spillelovgivningen trådte i kraft d. 1 Januar 2012, blev det besluttet at det kun var Danske Spil som måtte udbyde bingo spil hvor det koster penge at være med, hvorfor&hellip;

Danske Spil Bingo Score

Udbud af spil
Bonus & Kampagner
Betalingsmuligheder
Kundeservice
Sikkerhed

Super!

Samlet vurdering af Danske Spil Bingo

User Rating: 0.45 ( 1 votes)
92

Spil hos Danske Spil Bingo nu

Danske Spil Logo

Screenshots fra Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo Hjemmeside

Danske Spil Bingo website

Danske Spil Bingo Køb Plader

Danske Spil Bingo Spil

 Spil hos Danske Spil Bingo nu