Hjem / Bingo / Bingo Regler

Bingo Regler

Bingo regler er forholdsvis enkle at gå til. Vi har næsten alle sammen stiftet bekendtskab med bingo på et eller andet tidspunkt i vores liv, og bingo regler er ikke svære at lære. Herunder forklarer vi bingo regler kort og godt.

Bingo er for det meste forbundet med et røgfyldte lokaler hvor den ældre generation af befolkningen sidder klar hver søndag eftermiddag til at få deres ugentlige bingofix. De seneste år har dette billede dog ændret sig markant, og i dag finder man flere unge mennesker som også spiller bingo og banko. Kombineret med muligheden for at spille via internettet er flere og flere begyndt at spille dette hyggelige spil direkte fra deres computer eller tablet.

Online Bingo Regler

Bingo regler online, er ikke anderledes end dem som man kender fra den lokale bingo hal. En bingoplade består af 25 numre fra 1 til 75 som er fordelt på et kvadrat der måler 5 x 5 numre. Pladen ser typisk således ud:

bingo pladerNumrene er fordelt således i kolonnerne på bingo pladen:

B                          indeholder numrene fra 1 til 15

I                            indeholder numrene fra 16 til 30

N                          indeholder numrene fra 31 til 45

G                          indeholder numrene fra 46 til 60

O                          indeholder numrene fra 61 75

Feltet i midten af pladen er et gratis felt som kan bruges til en af de tal som ikke er placeret på ens egen bingoplade.

I bingo regler gælder det, at når der opråbes et nummer, eksempelvis B15 skal man krydse feltet B15 af – dette vil dog i de fleste tilfælde ske helt automatisk når man spiller bingo online. Når det mønster man spiller efter, det kan være en lodret række, en diagonal række, en vandret række eller noget helt andet, er udfyld,t har man bingo. Den som først får mønsteret udfyldt har naturligvis vundet. Det er forskelligt fra spil til spil hvilket mønster der spilles efter.

Præmier i Bingo

Præmierne som man kan vinde når man spiller bingo online, varierer meget fra spil til spil. I nogle spil vil man kunne vinde ganske små beløb, mens det er muligt i andre spil at vinde jackpots som er flere tusinde kroner værd. Check det enkelte spil ud, inden du køber dine bingo plader, for at være sikker på at præmierne i spillet levet op til dine forventninger.