Hjem / Bingo / Bingo Strategi

Bingo Strategi

Der findes ikke nogen decideret bingo strategi, som man kender det fra casino og poker spil, der ved hjælp af matematik kan forbedre dine vinderchancer. Derfor er vores bedste råd til til en bingo strategi, at du spiller med så mange plader som muligt – dette vil øge dine vinderchancer betydeligt og gør det også en del sjovere at man har flere plader man skal holde øje med.

Hvis du vælger at spiller med mere end en bingo plade, så er der to retningslinjer som du skal følge. Enten skal du vælge bingo plader hvor der er mange numre som passer sammen, eller også skal du vælge plader hvor numrene adskiller sig fra hinanden.  Og hvorfor så det?

Hvis du vælger bingo plader hvor numrene er relativ ens kan man udnytte af ens nummer bliver trukket – gør det det har man jo nummeret på flere bingo plader end hvis man havde valgt at spille med numre der ikke var ens.

Vælger man plader hvor numrene adskiller sig fra hinanden, er der, modsat ovenstående, mulighed for at få en hel masse tal på alle sine bingo plader og derved øge sin vinderchance – derfor er det vigtigt at du vælger enten den ene, eller den anden måde at spille på.

En anden retningslinje som man kan bruge som bingo strategi, er at man vælger de rum hvor der er færrest modspillere i – dette er naturligvis også med til at forøge dine chancer for at vinde. I rummene hvor der ikke er særlig mange spillere er gevinsterne for det meste også mindre og derfor skal man gøre op med sig selv om man vil vinde mange små gevinster, eller om man vil spille mod mange modspillere og derved have en lidt mindre chance for at vinde, men når man så vinder så er det den store gevinst.

Ovenstående er det bedste bud på en reel bingo strategi som vi kan komme op med og derfor er det mere eller mindre op til en selv hvordan man ønsker at spille. Bingo er og bliver et spil baseret på held og tilfældigheder, så derfor er der overordnet set ikke nogen konkret bingo strategi som du kan følge for at forøge dine vinderchancer. Dog kan du naturligvis tage ovenstående faktorer i betragtning, og dermed være med til at skabe din helt egen bingo strategi.