Hjem / Casino / Spilleregler / Video Poker Regler

Video Poker Regler

video poker reglerFørste gang man skal spille Video Poker, kan man godt få på fornemmelsen at det er en standard spillemaskine som man skal til at spille på, men i dette spil er det mere et spørgsmål om evner end om held om hvorvidt man vinder eller ej. Her får du alle de relevante informationer om Video Poker regler, således at du hurtigt selv kan komme igang med at spille dette sjov spil.

Variationer af Video Poker

Der findes flere forskellige variationer af Video Poker, og de 2 meste kendte variationer er Deuces Wild og Jacks or Better. Jacks or Better går ud på at få mindst 2 knægte (Jacks) for at modtage gevinst. Ender du eksempelvis en runde med at have 5 femmere vil du ikke modtage nogen gevinst. Jo bedre hånd du har, jo større gevinst vinder du.

Ved Deuces Wild fungerer alle 2’ere som Jokere så du kan bruge disse til at sammensætte en go hånd. Her kræves der mere for at få vinde, og man skal som minimum have 3 ens for at få gevinst.

Vindende kombinationer

Der findes flere forskellige typer af Video Poker regler, som alle kan have deres eget lille twist, men de grundlæggende regler er ens for alle typer af Video Poker. Som udgangspunkt kan man kun sammenligne video poker, og almindelig poker på et punkt – nemlig kortenes værdi, og i Video Poker er rangeringen af kortene som vist nedenfor (Lavet til højest):

Et par
To Par
3 ens
Straight
Flush
Full House
4 ens
Straight Flush
Royal Straight Flush
5 ens (Gælder kun hvis der er jokere med i spillet)

Man kan ikke bluffe i Video Poker, og din fornemmeste opgave som spiller er derfor at få den bedst mulige hånd ud fra de kort som du bliver tildelt. Dette gør også spillet rigtig nemt at spille, da dit eneste mål er at få den bedst mulige hånd.

Sådan foregår Video Poker

Når du starter med at spille vil du skulle tage stilling til hvor mange coins, eller mønter, som du vil spille for. Antallet af mønter som du spiller for har betydning for hvor meget du eventuelt vil kunne vinde. Herefter vil du modtage 5 tilfældige kort, og derefter vil du have muligheden for enten at beholde eller bytte nogle af disse kort. Når du har besluttet hvilke kort du vil bytte og du har fået nogle nye, så vil du kunne se på udbetalingskortet om du har vundet eller ej.

video poker regler

Som du kan se på ovenstående udbetalingskort, så vil du ved at spille for 1 mønt kunne vinde 250 mønter hvis du får en Royal Straight Flush. Spiller du istedet for 5 mønter, så vil en Royal Straight Flush istedet give 4000 mønter i gevinst.

Video poker regler, kan være svære at læse sig frem til, og vi anbefaler derfor at du prøver at spille spillet for sjovt, for at få en ide om hvordan alle tingene hænger sammen. Du besøge vores Gratis Spil sektion, hvor vi har masser af forskellige typer Video Poker som du kan prøve for sjov.

 

Se også

Blackjack regler

Blackjack Regler

Blackjack regler er forholdvis simple – det gælder om at slå dealeren. Kort fortalt går selve …