Hjem / Information / Betalingsmuligheder

Betalingsmuligheder

Når man spiller online, er der flere forskellige former for betalingsmuligheder som man kan anvende til at indsætter og hæve penge fra de forskellige spillesteder. De meste gængse former for indbetaling er med kreditkort, bankoverførsel eller via en EWallet.

Kredit kort:

Kreditkort er nok den mest simple måde hvorpå man kan indbetale penge til et spillested., og en af de betalingsmuligheder som er mest anvendt. Måden hvorpå det foregår at ved at man vælger det beløb man ønsker at indbetale, indtaster sit kreditkorts 16 cifrede kort nummer samt udløbsdato og kontrolcifre. Når dette er gjort vil penge blive indsat direkte på ens spillekonto inden for ganske få sekunder. Nogle spillesteder tilbyder også at udbetale gevinster direkte til ens kreditkort. Det foregår ved at pengene bliver sat direkte ind på den bankkonto som kreditkortet er tilknyttet.  Fordelen ved denne metode er at den er nem og overskuelig, og samtidig ganske sikker at anvende.

Bankoverførsel:

En anden af de betalignsmuligheder som man kan anvende ved online spil er bankoverførsel. Ved at benytte bankoverførsel skal du overføre pengene direkte fra din netbank til spillestedet – det foregår altså på samme måde som hvis du skal overføre penge til en ven eller bekendt via almindelig bankoverførsel. Denne metode er lidt mere udfordrende end betaling via kreditkort, da du her skal være sikker på at have alle korrekte oplysninger fra spillestedet inden du foretager din overførsel. Desuden skal du være opmærksom på om spillestedet har specielle krav, tekst eller lign. som skal være inkluderet i overførslen. Desuden er det værd at nævne at bankoverførsler godt kan tage et par dage, hvorfor der kan gå et stykke tiden inden du kan se pengene på din spillekonto. Bankoverførsel kan ligeledes bruges til udbetaling af gevinster, og her er fremgangsmåden den samme som ved indtaling; Spillestedet overfører pengene direkte til din bankkonto, og du vil i løbet af et par dage se pengene på din konto.

EWallet (Paypal, NETeller, Skrill og lign.)

Nogle spillesteder tilbyder desuden også betalingsmuligheder, hvor du kan foretage ind og udbetalinger via en EWallet. En EWallet er lidt ligesom at have en online pung, hvor du kan indbetale penge til og bruge disse online uden at skulle indtaste dine kreditkortsoplysninger hos de enkelte spillesteder. Fordelen ved at anvende en EWallet er desuden også at du kan bruge denne udelukkende til spil, og derigennem få et større overblik over dine gevinster og tab. Desuden tilbyder nogle spillesteder også en ekstra bonus på eksempelvis 10% såfremt man vælger at lave ind/-udbetalinger via en EWallet. Du kan få udbetalt pengene fra din EWallet ved at få dem overført direkte til din bankkonto. Desuden tilbyder flere EWallets (Bl.a. NETeller og Skrill) et gratis prepaid mastercard, således at du kan hæve dine penge direkte i kontantautomater verdenen over.

Som du kan se findes der flere forskellige måder hvorpå man kan indbetale penge til et spillested, samt hæve sine gevinster. Fælles for dem alle er at de er sikre og virker, men hvilken løsning der er den bedste  er helt op til dig.