Hjem / Information / Bonus Typer

Bonus Typer

Der findes flere forskellige typer af bonus tilbud som man kan benytte sig af hos både casinoer, pokersites og bookmakere. En bonus er en gratis pose penge som du kan få fra din spilleudbyder hvis du opfylder nogle specifikke krav – denne pose penge kan du bruge til at spille for, og såfremt du opfylder gennemspilskravet fra spillestedet kan du også få disse bonus penge udbetalt. Her kan du få et overblik over de mest almindelig anvendte bonus typer som du kan støde på når du spiller online.

Match Bonus

En match bonus er generelt den mest lukrative og samtidig den mest almindelige bonus på som man støder på når man spille online. Ved en sådan bonus matcher spillestedet en procentdel af det beløb du indbetaler Det betyder, at hvis spilleudbyderen tilbyder en 100% match bonus, så vil du modtage 100kr gratis, såfremt du selv foretager en indbetaling på 100kr. Match bonus kommer i alle størrelsesordner, men fælles for dem alle er at de give dig en procentdel af det indbetalte beløb som ekstra bonus penge som du kan spille for.

Fixed Bonus

En fixed bonus er et fast beløb som du kan få fra en spilleudbyder. Dette kan eksempelvis være 200kr på din første indbetaling uanset størrelse, eller det kan være 75kr som du kan få for at henvis en ven til spilleudbyderen.

No Deposit Bonus

En no deposit bonus, eller bonus uden indbetalingskrav som det også kaldes, er et beløb som du modtager fra spilleudbyderen blot ved at tilmelde dig. Disse no deposit bonus er typisk forholdsvis små beløb som eksempelvis €5 som indsættes direkte på din konto. Disse beløb er ment som en gave til dig, således at du kan prøve spillesteder af inden du beslutter dig for at lave dine egne indbetalinger. No Deposit Bonus bruges desuden også ofte af spillesteder i forbindelse med højtider, fødselsdage eller lign. hvor spillesteder vil please dets brugere.

No Deposit Bonus med tidsbegrænsning

En no deposit bonus med tidsbegrænsning er ligeledes et beløb som du modtager ved at melde dig til hos en given spilleudbyder. Denne bonus kræver heller ingen indbetaling, og kan eksempelvis bestå $500 som du får en time til at spille for – når denne time er gået, vil du have mulighed for at beholde det vundne beløb.

Cashback Bonus

Cashback bonus er en bonus som du får, baseret på de penge som du har tabt hos en given spilleudbyder. Dette kan eksempelvis være 20%. I praksis betyder dette, at hvis du har spillet for 1000kr hos en spilleudbyder, og tabt alle dine penge, så giver spilleudbyderen dig 20% af disse penge retur, således at du har 200kr ekstra at spille for.

Rakeback bonus

Rakeback betyder at få rake tilbage. En rake er det beløb som du betaler til et pokersite for at få lov til at spille en given hånd ved et cash game. Rake er desuden et samme som det gebyr det koster at være med i eksempelvis en turnering. Når man får en rakeback bonus får man altså en del af den rake man har betalt tilbage.  Rakeback bonus kommer typisk som en procentsats, og hvis den eksempelvis ligger på 40% betyder det at du kan få 40% af det betalte rake beløb tilbage via din rakeback bonus. Denne bonus minder lidt om en cashback bonus.