Hjem / Information / Online Spil & Data

Online Spil & Data

Når du spiller online via din mobil telefon er der et par faktorer som du skal være opmærksom på. Når du spiller online fra din mobil telefon, uden at være forbundet til et almindeligt trådløs netværk, vil din telefon anvende data for at kommunikere med spilleudbyderen. Dette betyder naturligvis at dit dataforbrug vil stige og at du, afhængig af dit mobil abonnement, vil blive afregnet for dem data trafik som du anvender fra din teleudbyder.

At spille online bruger dog ikke særlig meget data set i sammenligning med at eksempelvis at streame musik eller video, men vi anbefaler dig dog alligevel at slå dit wi-fi til, således at du kan benytte wi-fi netværket når der er mulighed for det.

For at undgå at komme til at betale ekstra penge for data forbrug anbefaler vi dig at tegne et såkaldt data abonnement hos din teleudbyder. Dette gælder ikke kun hvis du spiller online, men også hvis du benytter din telefon til almindelig internet, facebook, instagram eller lign. Ved at tegne et dataabonnement vil du være sikker på kun at komme til at betale et bestemt beløb hver måned og herigennem undgå ubehagelige overraskelser.

Såfremt du tegner et abonnement med eksempelvis 1GB data, vil vi anbefale dig at indstille din telefon således at du får en meddelelse om når denne 1GB data er brugt – på denne måde er du sikker på ikke at komme til at bruge for meget data i forhold til dig abonnement, og dermed komme til at skulle betalte ekstra penge til din teleudbyder.