Hjem / Poker / Poker Nyheder / Vind $1.000.000 gratis med Spin & Go

Vind $1.000.000 gratis med Spin & Go

For et år siden lancerede verdens største pokersite, PokerStars, Spin & Go turneringer. Spin & Go turneringer, er hurtige tremandsturneringer hvor man har mulighed for at vinde alt fra sin indsats til flere hundrede tusinde dollars. Gevinsten for hver enkelt turnering afgøres af hjulet som drejes inden turneringen går i gang – deraf navnet “Spin & Go”. Denne turneringsform er hurtigt blevet ekstrem populær, da både uforudsigeligheden i gevinststørrelsen, samt muligheden for at vinde mange penge med små midler giver pokerspillet en helt ny dimension.

Fødselsdagen fejres i bedste stil med Spin & Go One Year Anniversary hvor de lynhurtige tremandsturneringer, som allerede har gjort fem spillere millionærer på få minutter, får ekstra opmærksomhed.

Klik her for at prøve Spin & Go

I forbindelse med Spin & Go One Year Anniversary kan du forvandle $0,50 til $1.000.000, og for at øge dine chancer for millionpræmien kan du også spille med fra $5 eller $100 Spin & Go’s.

Derudover har du chancen for at vinde $1.000.000 helt gratis. Det eneste du skal gøre er at foretage en indbetaling til PokerStars på mininum $10, og bruge bonuskoden “ANNIVERSARY”, så modtager du Spin & Go billetter til en samlet værdi af $2.50. Disse billetter giver dig 5 gratis forsøg til at vinde præmien på $1.000.000

Der er også mulighed for at modtage endnu flere Spin & Go billetter, ved at gennemføre daglige udfordringer. Du kan se de daglige udfordringer når du logger ind på din PokerStars konto.

Klik her for at prøve Spin & Go

Se også

Pokertur til Irland

Se videoen fra Irish Hygge Poker-Tour

Tilbage i juli måned, beskrev vi hvordan man kunne vinde en tur til Irland sammen …

2 kommentare

  1. Elsker Spin & Go’s – det er total yndlingsturnering så jeg må da nok hellere se om jeg ikke kunne vinde lidt ekstra dollaser 😉

  2. Det er også ret fedt, sys bare man har en tendens til at falde lidt af på den når det er små gevinster der spilles om.

Skriv et svar