Hjem / Poker / Poker Turneringer

Poker Turneringer

Når det kommer til online poker, så kommer man ikke udenom at poker turneringer er en af de meste foretrukne spilleformer. Turneringerne er spændende at være med i, de kan sætte adrenalinet i gang, og mange syntes bare at det generelt er sjovere, at spille turneringer frem for almindelige cash games.

Alle poker rum tilbyder i forskelligt omfang et udbud af poker turneringer. Det er individuelt hvor mange poker turneringer, der er tilgængelig hos de enkelte udbydere, men fælles for dem alle er at man i disse turneringer enten kan vinde en go slat penge, eller adgang til andre turneringer.

Bedste poker rum til poker turneringer

Herunder kan du se hvilke poker rum vi anbefaler til at spille poker turneringer hos. Alle nedenstående poker rum har daglige poker turneringer, og de er specielt udvalgt da kvaliteten er disse er høje, ligesom gevinsterne.

Forskellige typer af poker turneringer

Der findes flere forskellige former for poker turneringerne. Fælles for dem alle er at man enten via et buy-in, eller gratis, spiller en turnering hvor man kan vinde store pengepræmier i forhold til hvad det koster at være med i turneringen. Det er ikke kun selve vinderen af turneringen som vinder penge, men typisk er der præmier til en lang række af de bedst placerede deltagere. Hvordan præmierne fordeles kan du se under selve turneringerne hos de enkelte poker sites.

Der finderes flere forskellige variationer af poker turneringer, og du kan herunder læse om de forskellige typer som du kan støde på hos de enkelte poker sites.

Sit & Go

Sit And Go turneringer

Sit & Go turneringer, er poker turneringer der kører hele tiden. Turneringen starter så snart der er nok tilmeldte, og spilles typisk kun på et eller to borde. Så snart alle pladserne er optaget ved disse borde så begynder turneringen. Man melder sig til turneringen ved at registrere sig, og betale et buy-in.

Der er som regel præmier til første, anden og tredjepladsen, men dette afhænger af hvor mange borde der bliver spillet på. Spilles der på flere borde kan der være præmier til flere spillere.

Beløbende som man kan vinde, er afhængige af hvor højt et buy-in man betaler. Jo højere buy in, jo større pengepræmie.

Multi Table Tournaments

multi table turneringerLangt de fleste poekr turneringer som foregår online er såkaldte Multi Table Tournaments, også kaldet MTT’s, Multi Table Tournaments er turneringer hvor der spilles på flere forskellige borde samtidigt, og hvor der er et bestemt antal spillere tilknyttet hvert bord.

Ved Multi Table Tournaments betaler man et buy in, og får herefter udleveret en mængde chips. Taber man alle sine chips er man ude af turneringen. I visse turneringer er der dog mulighed for at lave et re-buy, med hvilket der menes, at man kan købe en ny mængde chips og stadig være med i turneringen. Denne re-buy mulighed gælder dog kun i en begrænset tidsperiode.

Undervejs i turneringen kan man blive flyttet rundt til andre borde, efterhånden som ens modspillere ryger ud af turneringen. Dette gør at antallet af borde reduceres undervejs, samtidig med at man altid vil være et bestemt antal spillere på et givent bord.

Præmierne i Multi table tournaments er afhængig af antal af spillere samt buy-in beløbet.

Satellit Turneringer

Satellit turneringerVed satellit turneringer er der ikke penge præmier. I stedet vinder man adgang til større turneringer, hvor buy-in beløbet ellers ville være relativ højt. Satellit turneringer er populære, da man herigennem kan kvalificere sig til turneringer med meget store pengepræmier, uden selv at skulle betale de høje buy-in fees.

Nogle af de helt store poker millionærer har vunder deres formuer via denne turneringsform, og via et relativt lille buy-in vundet sig adgang til de helt store turneringer, og gået der fra mange hundrede tusinde rigere.

Freerolls turneringer

Freerolls turneringer

Freerolls turneringer er gratis turneringer som de enkelte poker sites tilbyder dets spillere. Disse turneringer foregår typisk som almindelige Multi Table Tournaments, og den eneste forskel er at det er gratis at deltage.

Præmierne som man kan vinde i de enkelte poker freerolls turneringer er forskellige fra poker site til poker site, ligesom antallet af freerolls også variere. Freerolls anvendes desuden også ofte som satellit turneringer, hvor præmien er adgang til en større betalt turnering.

Freerolls turneringer er naturligivs ganske populære i og med at de er gratis at deltage i, så der vil typisk være mange spillere tilknyttet disse turneringer.

Turbo Turneringer

turbo turneringerTurbo poker turneringer er som navnet antyder hurtige turneringer, hvor blinds niveauerne stiger meget hurtigere i forhold til almindelige turneringer. Dette gør at spillerne hurtigere ryger ud af turneringerne, og at turneringen derfor heller ikke tager så lang tid som de øvrige former.

Turbo turneringer spilles både som Sit & Go samt Multi Table Tournaments, og er til dig som gerne vil opleve et hurtigt spil, med hurtige resultater.

Bounty Turneringer

Bounty turneringerBounty poker turneringer foregår på samme måde som almindelige Multi Table Tournaments. Som navnet antyder er der en dusør indblandet i turneringen. Bounty betyder dusør på engelsk. I en Bounty Turnering vil man nemlig modtage en dusør eller præmie, for at slå en bestemt modspiller ud af spillet,

Bounty turneringer er typisk sjove at spille, fordi der ofte er professionelle poker spillere med. Det er som regel disse professionelle spillere, som der er en dusør for at slå ud af spillet.

Shootout Turneringer

Shootout turneringerShootout poker turneringer er inddelt i flere runder. Der spilles på flere forskellige borde samtidigt, og i denne turneringsform er det kun vinderen fra det enkelte bord, som går videre til næste runde.

Det gælder altså derfor om at slå alle sine modspillere ved ens bord ud af spillet, for derefter at gå videre til den næste runde, hvor man spillere mod vinderne fra de andre borde. Turneringen forsætter på denne måde indtil der kun er vinderen tilbage.

Garanterede Turneringer

garanterede turneringerGaranterede poker turneringer er turneringer hvor præmie puljen er garanteret. Disse typer af turneringer findes på de fleste poker sites, og mange har bl.a. ugentligt garanterede turneringer med præmiepuljer på flere hundrede tusinde dollars.

Fordelen ved disse poker turneringer er at minimums præmierne er garanteret, så det betyder intet om der er 150 eller 15.000 deltagere da minimumspræmien stadig vil være den samme.